Låsesmed Døgnvagt
Kørsel på hele Sjælland.

LÅSESMED DØGNVAGT - 24/7

Låst ude af huset og hvad du skal gøre ?

Er du låst ude af dit hus uden reservenøgle eller låst dine nøgler inde? Vores låsesmed godkendt   kan hjælpe ved at låse op og åbne døren uden at beskadige din dør.

Låsesmeden kan også hjælpe med nøgler som låst inde, hvis du er låst ude af dit hjem, lejlighed eller kontor. Vores låsesmed køre på hele Sjælland og står klar til at lukke dig ind igen.

LÅST UDE AF HUSET ELLER LEJLIGHEDEN ?

Står du i den uheldige situation at du har du brug for en låsesmed akut ?
fordi du er låst ude af dit hus eller lejlighed.
Så ring med det samme til vores låsesmed der nemt og hurtigt får dig ind igen af din dør. Vores låsesmed køre på hele Sjælland samt Lolland og Falster hvor vores låsesmed vi tilbyder hurtigt åbning.

Med over 10 års erfaring er vi dit sikre valg, som udannet låsesmed får vi dig ind uden at ødelægge din dør, så du altid får den laveste pris på din oplukning.

LÅST UDE AF PENGESKABET

Står du og ikke kan åbne dit pengeskab ? Så har du brug for en låsesmed. Hvis man selv prøver at åbne pengeskabet med vold kan man lave større skade. Ring med det samme til os, så kan vi vejlede og åbne dit pengeskab.

LÅST UDE AF VÅBENSKABET

Står du og er låst ude af dit våbenskab og ikke kan åbne dit våbenskab ?
Så har du brug for en låsesmed. Hvis man selv prøver at åbne pengeskabet med vold kan man lave større skade.
Ring med det samme til os, så kan vi vejlede og åbne dit pengeskab.

LÅST UDE AF BUTIKKEN

Alle butiksejer ved at tid er penge, og lige pludselig kan du ikke komme ind i din butik eller kontor. Så er det at du hurtigt ringer til vores låsemed, så kan vi nå at komme ud og åbne for dig i en fart så du kan åbne butikken og minimere dine omkostninger til personale og tabt fortjeneste.

KOM IND IGEN MED HJÆLP FRA EN PROFESSIONEL LÅSESMED

KOM IND IGEN MED HJÆLP FRA EN PROFESSIONEL
Fordi alle døre og låse er forskellige, Så er chancerne for, at det at se en hurtig YouTube video ikke vil give helt den samme succesrate med at åbne døren som bare at ringe til låsesmeden når du har låst dig ude. Hvis du prøver at bruge en gør-det-selv-metode kan du tit gøre meget mere skade, så oplukningen eller reperation bliver meget dyre når låsesmeden kommer ud.

At ringe til en låsesmed til hvis du ikke kan komme ind, vil ikke kun spare dig tid, men det vil i de fleste tilfælde være den billigeste løsning. Vi bruger kun professionelt låseværktøj som special dirkværktøj. Da tiden i dag er afgørende og tid er penge, er det vigtigt, at du ringer til en låsesmed til åbning af din bil eller husdøre, vores låsesmed køre også i dit område og kan komme hurtigt.

KØGE LÅSESERVICE ER DIN  LÅSESPECIALIS
Vores låsesmed har hjulpet dem, der er låst ude af deres hus eller lejlighed og biler i mere en 10 år. Vi er førende sikkerhedseksperter og med vores erfaring, får den højeste kvalitet og pålidelig service. Vores virksomhed er bygget på familie værdier og lave priser. Vi opkræver aldrig for meget eller har underlige tillæg, vi bestræber os altid at  sikre den bedste  kundetilfredshed.

Køge Låseservice har specialiseret sig i alle former for oplukning af døre, biler , huse, lejliheder samt kontor, pengeskabe, våbenskabe, elektroniske låse.

Hvis du er låst ude af dit hjem – også selvom det er sent om aftenen – ring til vores Døgnvagt nummer så kommer vores uddannede låsesmed ud til dig på hele sjælland. 

Vi får dig indenfor på ingen tid – Ring 50 10 90 23

Låst ude af bilen ? Brug for en autolåsesmed

Hvis du er låst ude af bilen, så har du brug for ekspert hjælp !

Er dine nøgler låst i bilen? Måske har du mistet eller forlagt dem? Det sker for de bedste af os, og de kan udskiftes, selv fra bunden. Vores erfarne og udannede autolåsesmed kan hjælpe dig med åbning og oplukning af din bil hvis uheldet er ude.

Låsesmeden tilbyder professionel åbning af biler vi tilbyder ekspert hjælp med døgnvagt. Se vore autolåsesmed service vi tilbyder på hele Sjælland

Akut nødåbning af biler, vi åbner alle bilmodeller og årgange!

Åbning af biler med deadlock – som Audi – Bmw – Volvo – Wv – Mercedes

Udtræk af bilnøgler hvis den er knækket i låsen

Åbning hvis du har låst nøglerne i baggagerummet.

Bilnøgle kopi og kopiering – udføres af vores samarbejdspartner. De fleste bilnøgler kan vi lave ude på din adresse eller på jobbet.

Vi åbner din bil dag & nat  – Ring 50 10 90 23 vi køre også i weekenden.

Derfor kan vi kalde os låsespecialist !

Oplukninger af døre - Gennem tiden
0 +
Vores udannet låsesmed har mere en 10 års erfaring
0
Vores låsesmed har har åbnet mere en 500 biler
0 +

Certificeret pengeskabs låsesmed - at være låsesmed er ikke bare et arbejde, det er en livs stil.